torstai 9. marraskuuta 2017

Marraskuista hulinaa

Nyt kai voi sanoa vihdoin, että myös Maltalla on syksy alkanut. Illat alkaa olla jo sen verran viileitä, että pitkähihaisella ei enää tarkene vaan tarvitaa hiukan lämpöisempää varustusta -kuitenkin takki pysyy vielä kaapissa! Päivisin lämpötila on kuitenkin vielä 18-22 välillä ja auringonpaisteessa tarkenee vielä t-paidalla ja shortseilla. 

Käytiin viime viikonloppuna Chrisin kanssa kävelemässä ja kiipeilemässä Maltan rantakallioilla. Tuuli oli ihan mahdoton ja melkein puhelin lähti kädestä lentoon kuvia ottaessa. Huomaa kyllä, että turistikausi alkaa olla ohi vaikka vielä rohkeita ihmisiä oli meressä uimassa ja aurinkoa ottamassa ( meillähän oli taas päällä pitkät housut ja hupparit ja kaulahuivia ja pipoa ). Noh tuntuuhan ilma kuitenkin lämpimältä jos tänne eksyy lomailemaan. Pitää napata matkaan mukaan seuraavan kerran kämppiksen pian vuoden ikäinen koira. 

Saatiin viime viikolla kasaan muutamalla tytöllä työryhmä ja aloitettiin suunnittelemaan 100 -vuotiaan Suomen itsenäisyyspäiväjuhlia. Kukaan ei ollut vielä aloittanut suunnittelemaan minkäänlaisia kekkereitä. Varatiin Portomasosta meille Hush Lounge joka on tanskalaisen omistajan pitämä 5* ravintola. Tapahtumassa näytetään linnanjuhlia sekä tarjolla on esimeriksi ruisleipään tehtyjä naposteltavia kuten myös esimerkiksi tanskalaisia lihapullia (tarpeeksi lähellä suomalaisia). Ideana on järjestää myös arvontaa, jossa mahdollisuus voittaa esimeriksi karjanlanpiirakoita ja suomalaisia viinapulloa (jota ei siis saarelta saa). Odotan innolla mitä tulevan pitää. Tapahtuma pitää ainakin erittäin kiireisenä seuraavat viikot ja ihana päästä näkemään millainen saadaan aikaan. Tästä onkin syttynyt idea alkaa järjestämään enemmän juttuja ja tapahtumia Maltalla. Idea olisi ihana saada vaikka Suomi kahvilaa pystyyn silloin tällöin, jossa voisi nauttia vaikka karjalanpiirakoita ja pullaa. Ehkäpä se on vuoden 2018 lupaus?





Käytiin myös pari päivää sitten Can You Escape  -pakohuoneessa. Heillä on ollut 27.10 lähtien erikoishuone Halloween -teemalla. Graveyard Escape oli ihan mahtava ja huoneessa ainoana valona toimi taskulamput. Kauhuteema oli hieno ja päästiin ulos huoneesta niin, että jäi 13 sekunttia jäljelle. Mahtava kokemus ja ihan sairaan mukavaa henkilökuntaa myös. Pitääpäs käydä testailemassa, jossain vaiheessa myös muita huoneita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti