keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Lämpimästä ja kylmään ja takaisin eikun..

Hyvää uutta vuotta 2018. Vaihtuihan se vuosi viimeinkin ja uuteen vuoteen mennään positiivisin mielin. Tuli tosiaankin vietettyä viimeiset vajaa pari viikkoa Suomessa ja joulu ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen kotona. Ehkäpä tähän alkuun voisi ottaa viime vuoden pikakelauksella taaksepäin.

Ensimmäiseksi en ole tainnut vielä elämäni aikana asua niin useassa eri paikassa kun vuonna 2017. Se tunne kun luulee löytävänsä kodin itselle ja lopulta kaikki meneekin päin mäntyä on erittäin raskasta. Maltalla asuntojen vaihtaminen ei ole halpaa lystiä ja kiitos vanhempien jotka sai jeesattua sen verran, että pääsin vihdoin muuttamaan asuntoon, jota ihan mieluusti kutsun kodiksi ja todellakin toivon ettei tuosta tarvi olla seuraavaan vuoteen muuttamassa minnekään. Sijainti asunnolla on ihan paras ja asunto sijaitsee ihan Slieman keskustassa. Pistän loppuun muutaman kuvan asunnosta. Sain tänään vihdoinkin kotiin toimimaan IPTV:n ja sen mukana yli 90 eri kanavaa. Pitänee käydä ostamassa vielä vähän juttuja omaan asuntoon kuten esimeriksi hyllyjä yms.


Muuten viime vuoteen on mahtunut vaikka ja mitä kuten ero kesällä ja nyt kuvioissa on sitten uusi seuralainen. Täytyy sanoa, että jonkun verran kulttuurieroja huomaa suomalaisten ja maltalaisten välillä -suurin taitaa olla tuo perhekeskeisyys. Näin suomalaiselle se, että lapset asuu kotona vielä 30 tienoilla on jotenkin ihan outoa. Mutta toisaalta onhan täällä välimatkan niin todella lyhyet, ettei omaa asuntoa ole järkevä hankkia kun vasta siinä vaiheessa kun se on todella tarpeellinen.

Äidin tekemät villasukat 
Sitten vihdoin jouluun ja Suomi-lomaan. Vajaaseen pariin viikkoon mahtui vaikka ja mitä. Perinteiseen tapaan piti tottakai käydä Keskisellä. Vaikka tuolla on tullut nuorena käytyä vaikka kuinka usein, nyt ensimmäisen kerran tuli nähtyä itse Vesa Keskinen paikan päällä. Seinäjoella tuli käytyä isovanhempien luona sekä serkun ja kummitytön. Kamala kun hänkin vain kasvaa vuosi vuodelta ja kohta on pidempi kuin kummitädit. Seinäjoella saatiin myös kunnon valkea talvi kun joulun aikana satoi varmaankin lähemmäs 20cm lunta. HUH kun tuo tuntuu kylmältä. Oli ihana palata Maltalle kun ilma on paljon lämpöisempää. 

Loppuloma menikin sitten PK -seudulla siskon luona. Päästiin todistamaan HIM:n viimeisiä Helldone keikkoja Helsingin jäähallilla. Mukana oli myös the 69 Eyes. Täytyy sanoa, että hiukan tuli kyllä teiniajat mieleen kun pääsi katsomaan bändejä jota on eniten fanittanut nuorena. Keikkailu ei kuitenkaan jäänyt siihen vaan pari päivää myöhemmin oli vuorossa Vain Elämää -live. Itse menin sinne vähän niin ja näin fiiliksillä mutta keikka oli itseasiassa ihan hyvä ja viihdyttävä. Ilta oli loppuunmyyty ja Hartwall arena veti semmoiset 14 000 katsojaa tuona iltana. Kesäksi onkin sitten buukattuna liput Suomeen ja keikkaliput Hollywood Vampires keikalle. Hollywoodin vamppyyrit on siis Johnny Deppin, Alice Cooperin ja Joe Perryn kokoonpanolla oleva bändi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti