maanantai 23. maaliskuuta 2015

Loma loma joka meni jo

Noin vain tuli lomailtua koko viime viikko ja sain vanhemmat kylään.Viime viikon tiistaina vietettiin Irlannin kansallispäivää eli Pyhän Patrickin päivää. Saavuin itse Dubliniin jo lauantaina jolloin katukuvassa näkyi jo vihreitä hattuja sekä hiuspantoja. Irlannin lipun värit näkyivät monissa paikoissa. Harmi ettei Suomessa järjestetä mitään noin massiivista. Paraateja löytyi melkein joka kaupungista/kylästä mutta kaikkein suurin joka näytettiin myös televisiosta oli Dublinissa. Pääsin itse seuraamaan paraatia vanhempieni kanssa ja teemaan oli tottakai pukeuduttava. Täytyy sanoa, että kokemus oli mahtava.

Parin päivän Dublinissa pyörimisen jälkeen oli junamatka Irlannin läpi takaisin Ennisiin. Sää sattui olemaan mitä mahtavin loppuloman ajan. Aurinko paistoi ja lämpötila oli noin 15'C. Keskiviikkona tehtiin automatka pitkin Claren rannikkoa, aloitettiin ihan Pohjois-Claresta ja matkattiin Wild Atlantic Way:tä pitkin Loop headiin saakka jossa nähtiin sitten delfiinejä kanssa. Cliff Of Moher tuli nähtyä ensimmäisen kerran tyynenä ja aurinkoisena. Aikaisemmat kerrat siellä ollessa on tuullut ihan kamalasti tai satanut, nyt tarkeni melkin t-paidalla ja meri oli ihan tyyni.
Itse ihastelin vielä lauantai-illalla mahtavaa auringon laskua Kilkeen rannikolla. Iphonella saa yllättävän hyviä kuvia :D Ensi viikolla olisikin sitten syntymäpäivät ja samoin saan pikkusiskon kylään pääsiäiseksi. Tuolloin odottaa taas reissu Dubliniin ja yhteiset synttärit tiedossa. Tuleepa oma vierassänky käyttöön kun Anu majailee meillä muutaman päivän.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti