keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Taas vuoden vanhempi

Maanantaina tuli sitten vietettyä synttäreitä ja ikää tuli taas vuoden enemmän. Täytyy sanoa, että oli kyllä osittain surullisimmat synttärit hetkeen. Heti aamusta jouduin viemään yhtä parhaimmista kavereistani juna-asemalle. Fae'n oli aika lähteä kotiin päin. Se kuinka samanlaisia me oltiin yllätti itsenikin. Vaikka ikäero meillä on seitsemän vuotta, on molemmilla tatuointeja ja punaiset hiukset. Saatoimme usein ilmestyä lasten leikkikoululle hakemaan lapsia melkein samanlaisissa asuissa ja samanvärisissä converseissa ilman etukäteissuunnittelua. Fae oli myös se, kenen kanssa otettiin tatuoinnit yhdessä ensimmäisen kerran Galwayn reissussa. 


Lauantaina juhlistettiin Fae'n läksiäisiä ja minun synttäreitä Galwayssa. Tuo kaupunki on vaan niin ihana, että siihen rakastuu vain uudelleen ja uudelleen. Sain perheeltä syntymäpäivälahjaksi perinteisen Irlantilaisen sormuksen nimeltä the Claddagh jossa on yhdistettynä kolme elementtiä; kädet kuvastavat ystävyyttä, sydän kuvastaa rakkautta ja kruunu kuvastaa uskollisuutta. Sormus on tyypillinen Irlantilainen kihlajais-/hääsormus. Mikäli pidät sormusta siten, että sydän osoittaa itseesi päin, tarkoittaa se, että tapailet jotakin. Jos taas sydän osoittaa sinusta pois päin tarkoittaa se sinun olevan vapailla markkinoilla. Jotkun uskovat vielä tuohon ja tietävät sormuksen merkityksen.


Huomenna saankin sitten Anun kylään vajaaksi viikoksi. Suuntana on Dublin lauantaina ja synttäreiden juhliminen yhdessä. Katsotaan mitä kaikkea kivaa me keksitäänkin yhdessä. Viimeksi nähtiin silloin puoli vuotta sitten :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti