tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ajatuksia

Nyt alkaa onneksi pikkuhiljaa ajatukset selkenemään ja ymmärrys siitä, että taas vaihdetaan maata alkaa olla tosi. Eihän tämä olekaan kun toinen maa mihin muutan vuoden sisällä. Alunperinhän tarkoitus oli jäädä Irlantiin mutta eräs mukava nainen puhelimessa avarsi maailman ja antoi ymmärtää, että Malta on taitaa olla se mun kohde. Se, onko kohde tosiaan lopullinen jää nähtäväksi. Tiedän kuitenkin sen, että auringon alla sitä viihtyy. Työympäristö on kansainvälinen joka tarkoittaa taasen uusien tuttavuuksien saamista ja eri kulttuureihin tutustumista. Ai niin ja jos huomasitte niin vaihdoinhan minä blogin nimenkin, tuntui ihan hassulta aloittaa mitään uutta joten muokkasin sitten tämän sopivaksi. 

Lennot vahvistettiin ja tarkoitus olisi lentää lauantaina Lontoon kautta Vallettaan. Majoitus näyttää olevan hotellissa ensimmäiset kolme viikkoa joten oma rauha on taattu. Odotan kyllä innolla sunnuntaita sillä saan viettää kokonaisen päivän tutkien ja kierrellen Maltaa, sekä tietenkin aikaa etsiä uuden työpaikan osoite ja uusi sim -kortti puhelimeen. Jos oikein rohkenee niin ehkä voi uskaltautua jopa mereen pulahtamaan. 

Täytyy sanoa, että kaikki kyllä tapahtui ihan älyttömän äkkiä, viikko aikaa valmistautua uuteen alkuun :D Onneksi itsellä ei muuta omaisuutta ole kuin vaatteet. Lisää kirjoitellaan sitten Maltan puolelta, tämä viikko vierähtää hyvästien merkeissä sekä pakkauksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti