torstai 1. syyskuuta 2016

Syksy on virallisesti alkanut

 Ehkäpä olisi taas pieni hetki kirjoitella jotain. Maltalla tarkenee edelleen vaikka kuukausi vaihtuikin syyskuuhun ja kaippa se tarkoittaa sitä, että syksy on virallisesti alkanut. Edelleen mittari näyttää noin 30 astetta <3. Nyt huomaa tosin sen, että ilmankosteus on voimistunut ja vaatteet alkaa liimaantua kiinni ihoon kun astuu ulos, tuntuu että meidänkin kämpässä alkaa olla pienimuotoinen tropiikki.


Viime viikonloppu oli kyllä erittäin aktiivinen ja kiireinen mutta myös erittäin hauska. Saatiin meille kyläilemaan Linda Espanjasta ja Toni päätti sitten tulla meidän ottolapseksi myös muutamaksi päivää. Oltiin varattu meille neljälle pöytä Blue Elephant -ravintolasta joka on Hilton Hotellin yhteydessä. En ole tainnut Maltalla vielä niin hienosti käydä edes syömässä. Palvelu oli ihan älyttömän hyvää ja ruoka ihan mahtavaa. Siinä vaiheessa kun oltiin syöty niin tuotiin jopa lämpöiset ja sitruunalta tuoksuvat pyyhkeet jolla sai kädet pyyhkiä. Laskun tilaamisen yhteydessä sai pöytäseurueen kaikki naiset pienet orkideat. Aivan mahtavaa. Viiden tähden ravintola ja neljän ihmisen ruuat, alkupalat sekä jälkiruoka ja pullo viiniä pöytään - Lasku oli 150€. 
Thirsty Barber drinkkejä

Suunnattiin seuraavana aamuna sitten Gozo -Comino -risteilylle Captain Morganin kautta. Oltiin ostettu deal.comin kauta meille alennuskupongit ja päivän all inclusive risteily lähti 35€. Risteily oli ihan hauska, mutta ihan turhan pitkä jono ruokailuun sekä tuota mainostetaan risteilynä jossa Sinisellä laguunilla ehtii olla pitkään, meille jouduttiin ottamaan suunnitelma B käyttöön kun sen verran ruuhkaa satamassa. Loppujen lopuksi ehdittiin olla 1h sinisellä laguunilla ja pari tuntia parkissa Gozon edustalla. Kaikki taisi ainakin jostain kohtaa melkeinpä palaa tuon reissun aikana.

Rupesin tässä miettimään kanssa omaa elämääni ja varsinkin kun vajaan parin vuoden päästä tulee mittariin 30v. Useimmilla tuntuu olevan jo tämän ikäisenä omaa perhettä ja semmoinen tasainen perhe-elämä. Itse taas suunnittelen kokojan uutta reissua joka paikkaan eikä osaa oikein paikallaan olla. Voipi toisaalta ainakin sanoa eläneensä täysillä ja nauttineen elämästä. Jokaisella on tosin se oma juttu ja enkä sitä tarkoita, että perhe-elämä olisi jotenkin väärin. Itse en vain näe itseäni ainakaan tässä elämänvaiheessa kasvattavan jälkikasvua :D 
Maltan karnevaalit Bugibbassa

Suunnittelin seuraavaksi, että ostan itselleni 30v lahjaksi neljän viikon baarimikko kurssin European Bartender Schoolin kautta. Kurssin suoritan joko Miamissa, Vegasissa taikka Karibian St Maarten saarella. Halpaa lystiä tuo ei ole ja neljän viikon kurssi majoituksineen maksaa noin 2500€. Mutta aina voi suunnitella ja haaveilla. 

Maltalla muuten kaikki hyvin ja pian sitten odottaakin Ateenan reissu :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti