sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kevättä kohden

Kylläpäs onkin mennyt taas aikaa siitä, kun viimeksi on kirjoitellut. Usein on ollut mielessä, että pitäisi taas kirjoittaa mutta jotenkin se on vaan jäänyt. Viime kerran jälkeen on tapahtunut vaikka ja mitä. Mutta ensimmäiseksi ihan sairaan kiva, että nyt melkeinpäs 2v Maltalla asumisen jälkeen alkaa ihmiset löytämään tietä tänne ja saan enemmän vierailijoita kuin viime vuonna. Äiti ja iskä tulee tänne viikon päästä viettämään talvilomaa. Onneksi aurinko paistaa ja kevät sää on parhaimmillaan. Toukokuussa mennään Mikon kanssa katsomaan MM- lätkää PARIISIIN ja liput on ostettu Norja-Suomi, Sveitsi-Suomi ja Kanada-Suomi otteluihin. Pääsee viettämään siis yhdistettyä nähtävyys/urheilulomaa. Pariisissa pistetään pystyyn myös suomalaisille lätkäfaneille oma Leijonanluola, jossa on vissiin jotain menoa ja meininkiä alkuerien aikaan. Heti kun tullaan Pariisista takaisin saapuu vanha kaveri Karita miehensä kanssa meille viikoksi. Siitä onkin jo aika pitkä aika kun niitä on nähty viimeksi. Sitten kesäkuussa tuleekin Anu ja Robin meille taas pariksi viikkoa ja lopulta elokuussa Henna ja Jussi eksyy tänne. Hennakin pääsee vihdoin katsomaan, että missä isosisko oikein majailee. Tulee kyllä kiva kesä :)

Tammikuun lopussa kävin kääntymässä Sisiliassa minilomalla. Catania oli ihan jees paikka, mutta yksin reissussa olessa tuntui se vähän slummimaiselta eikä tehnyt mieli poiketa sivukaduille pimeän tullen. Mutta kiva oli päästä shoppailemaan ja katsastamaan viimeisiä alennusmyyntejä. Seuraavan kerran olisi kiva päästä Sisiliaan sitten niin, että kävisi katsomassa tulivuori Etnan. Tosin, se taitaa hiukan aktiivinen tässä kohtaa. Mutta sinne voisi lähteä viikonloppureissulle taasen. Harmi että, tuo lautta Sisiliaan on vaan niin kallis. Suomessa tottui siihen, että laivalla pääsee Viroon tai Ruotsiin niin edullisesti, mutta täällä 90min lauttamatka maksaa sesonkiaikana 120€ menopaluu. Lentäen pääsee usein halvemmalla.


 Maaliskuun alussa käytiin Nennan kanssa Brysselissä viettämässä tyttöjen viikonloppua. Itse tykästyin Brysseliin ja voisin helposti mennä sinne uudelleen. Shoppailumahdollisuudet oli tosi hyvät ja siinä vierähti sitten lauantai. Lauantaina mentiin myös viettämään vähän iltaa ulos ja päädyttiin lopulta sitten yhteen suurimmista ja suosituimmista baareista/yökerhoista Brysselistä. Delirum Cafe oli ihan mahtava paikka. Tosin, hiukan enemmän humalatilassa hukkaat kaverit samantien. Baari oli kolmessa kerroksessa ja useita pieniä käytäviä ja portaita. Baarissa oli tarjolla YLI 2000 eri olutta. Nennan kanssa juotiin sitten kirsikkaolutta se ilta. Lasillinen sitä maksoi jonkun 3.5€. Vielä jäi paljon nähtävää ja vesisateen takia ei sitten viitsinyt ulkona kamalasti kierrellä ja katsella. Seuraavan kerran sinne voisikin mennä sitten kesällä paremmalla säällä.

Nyt sitten alkaisi viimeinen viikko asiakaspalvelussa ja huhtikuun alusta alkaisi uudet hommat firmassa, duunipaikka pysyy edelleen samana. Täytyy kyllä sanoa, että vielä ei ole tarvinnut katua sitä, että vaihtoi duunipaikkaa noin vuosi sitten. LuckyDinolla tulee 18.4 täyteen vuosi :) Vuorotyö vaihtuu maanantaista perjantaihin työhön. Siitä tulee varmaan aluksi outoa mutta odotan kyllä innolla uusia tuulia. 

Niin ja jos ruuista on kiinnostunut niin Mikko sai vihdoin aikaa oman ruoka bloginsa, se on tosin englanniksi kirjoitettu mutta siellä on sen herkkuruokien reseptejä :)

Seuraavan kerran sitten taas myöhemmin kirjoitusta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti