lauantai 28. helmikuuta 2015

Ajatuksia

Apua enää parisen viikkoa ennenkuin vanhemmat saapuvat Irlantiin. Pitää alkaa suunnittelemaan oikeasti mitä heille haluan näyttää. Aika on kuitenkin aika rajattua. Tosin nähtävyydet ovat mitä parhaimmat meni minnepäin Irlantia tahansa. Ai niin ja pari viikkoa siitä eteenpäin saan siskon kyläilemään. Siitä on melkein kuukausi kun päätin aloittaa kirjoittamaan blogia. Toistaiseksi se tuntuu hyvältä ajatuksesta ja kiva päästä jakamaan ajatuksia ja kokemuksia muille. Samalla pian tulee viides kuukausi Irlannissa. 

Ensi viikolla olisi sitten Corofinissa perinteisen Irlantilaisen musiikin festifaalit (http://www.corofintradfest.com). Pieni kylä täyttyy musisoijista ja kuuntelijoista. Konsertteja on monena päivänä ja melkein jokaisessa pubissa soitetaan viikonloppuna Irlantilaista musiikkia. 

Video on kuvattu pystysuunnassa joten se ei näy ihan kuten pitäisi. Täytyy sanoa, että se on jollain tavalla oma kokemus istua Irlantilaisessa pubissa ja kuunnella paikallista live musiikkia. Ja se on ihan erilaista kun istua Irkku pubissa muissa maissa :D kuten Molly Malonessa Suomessa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti