sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Galway with Love

Viimein neljän kuukauden odotus palkittiin ja pääsin käymään Galwayssa. Odotukset kaupunkia kohtaan oli sen verran suuren, että mietin jo pettyväni perille päästyäni. Kaupunki täytti odotukset aivan täysin, ihana merenranta kaupunki ja katumusiikin sydän. Rakennukset ihanan vanhanaikaisia ja seinämaalaukset koristaa kortteleita. Ja mikä parasta, Galwaysta löytyy tatuointi liikkeitä melkein joka kulmalta. Rento meininki ja se sopii mulle. Sää sattui olemaan mitä parhain lauantaina, mutta tänään sitten satoikin vettä melkein koko päivän. 

No mitäs meille sitten tapahtui ? Oltiin jo puolen päivän aikaan Galwayssa ja ensimmäisenä piti suunnata lähimpään pubiin lounaalle ja ensimmäiselle tuopilliselle. Joten samalla saatiin ajatus hankkia tatuoinnit. Eräs liike järjesti erityisen ystävänpäiväkampanjan josta löytyi sitten kuva omaan ihooni. Jotenkin siis minä ja Fae päädyttiin tatuointipenkille makaamaan ja samaan aikaan tatuointia ottanut jätkä päätyi pyytämään meitä ulos :D Illan suunnitelmat oli jo selvät joten treffikutsu jäi sille tielle. 

Majailtiin Kinley Hostellissa ihan keskustassa Eyre Squaren vieressä ja täytyy sanoa, että rennoin hostelli vähään aikaan. Heti sisääntultaessa meille sanottiin että yleisissä tiloissa sai sitten juoda. Meille oltiin buukattu 6 sängyn huone ja meitä oli viisi tyttöä matkassa mukana. Huoneen jakoi meidän kanssa Chileläinen jätkä joka sitten päätyi lähtemään meidän kanssa Galwayn yöelämään. Hostellit ovat parhaita paikkoja tutustua uusiin ihmisiin. Ai niin ja saatiin me pari irkkumiestä laulamaan meille kitaran säestyksellä. Yöelämä on vilkasta ja pitkästä aikaa hauska ilta ulkona. 

Galwayhin palaan ehdottomasti uudelleen ja todennäköisti lokakuussa osoite muuttuu Galwayhin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti