sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Urheilua ??? Mitä se on ?

Irlannissa vietetty puolisen vuotta ja nyt oli ensimmäinen viikonloppu kun kävin katsastamassa paikalliset urheilulajit Hurling ja gaelilaisen jalkapallon meidän oman Corofinin miesjoukkueen pelaamana. Okei Corofin on niin pieni paikka joten tuntui, että molemmissa lajeissa oli samat ihmiset pelaamassa :D Molemmat lajit olivat ihan liian vaikeita ymmärtää ja liian lennokasta touhua. Ainakin voi sanoa, että on käynyt katsomassa pelejä ja silmänruokaa riitti. Ehkä täytyy mennä vielä muutaman kerran katsomaan pelejä.. :D
corofin kauempaa katsottuna



Ihana kun kevät alkaa näkyä, puissa alkaa pikkuhiljaa olla lehtiä ja aurinko paistaa. Koko viikonloppu oli tosi aurinkoista ja sama jatkuu vielä muutaman päivän. Parasta on että saan nauttia siitä  vielä parin päivän ajan rauhassa. Maanantai ja tiistai nimittäin vapaapäivät töistä. Sain itselle polkupyörän joka tulee sitten syksyllä olemaan se ainut kulkuneuvo millä pääsee liikkumaan riippuen siitä, että minne päin Irlantia asetun asumaan. 

Sain tehtyä itselle profiilin irkkujen työpaikkasivustolle ja latasin CV:ni sinne. Tajusin, että piakkoin pitää oikeasti alkaa miettiä mitä sitä tekee syksyllä. Au pairina on kivaa ja hauskaa, mutta 400e/kk palkalla ei paljon eletä. Katsotaan tärppääkö mikään, kesään aikana pitää viimeistään aloittaa kunnon asunnon haku ja työpaikan metsästys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti